luni, 29 iunie 2009

Sinteza zilei - Du-te, Gica, du-te!


Du-te, Gica Popescu, du-te cat mai departe! Ia-ti familia, alege un loc in lumea asta, oricare ar fi acel loc, si muta-te acolo! Si ce e cel mai important, incearca sa uiti tot ce e legat de tara asta! Da-ne dracu, Gica!

Suntem niste dobitoci fara margini. Suntem niste scursuri. Suntem niste oameni fara caracter. Suntem niste oameni care isi bat joc de orice. Suntem degeaba.

Si apropo, un singur lucru te mai rog inainte sa pleci, Gica: vorbeste tu cu celalalt Gica, prietenul tau Hagi, si cu Ilie Nastase si spune-le ca ar fi minunat sa plecati impreuna. Iar daca mai au cativa prieteni buni, sa ii anunte la randul lor si pe ei ca e momentul sa plece toti. Inca un timp in tara asta inseamna clipe rapite vietii lor si nu merita.

Daca te ajuta, iti ofer cateva variante. Barcelona ar fi prima. Acolo te cunoaste lumea, ai inca prieteni care te respecta pentru tot ce ai facut, care te saluta si care se simt onorati sa schimbe o vorba cu tine. Apoi Turcia, lumea te iubeste, turcii te adora. Ei sunt recunoscatori pentru momentele frumoase pe care le-ai oferit lor si stiu sa iti daruiasca in schimb iubirea. Nu mai spun ca si prietenul tau, Gica Hagi, s-ar simti la fel de bine primit acolo. Si pun pariu ca mai sunt cateva orase in lumea asta in care ai prieteni, in care ai amintiri placute, in care iti garantez ca ai fi linistit si fericit.

Daca vei urma sfatul meu, iti promit ca noi, astia normali, te vom respecta in continuare si ne vom aminti de ceea ce ne-ati daruit tu si colegii tai. Restul, tot ce lasi in urma, nu conteaza, e doar mizerie.