duminică, 11 octombrie 2009

Ambientalia - Despre muzica


Dupa o lunga absenta pe care nu o pot justifica decat prin simplul fapt ca mi-a fost lene, revin cu o recomandare. Mai precis, una dintre putinele emisiuni la care chiar merita sa va pierdeti ceva timp. Este vorba despre Ambientalia, pe Protv.

Emisiunea a debutat acum vreo 2 luni si este prezentata de Sorin Danescu, unul dintre baietii de la Vita de Vie. Trecand peste faptul ca este sponsorizata de o anume marca de bere italiana, sa-i spunem P..eroni, chiar aveti ce sa vedeti duminica seara, pe la 11 si ceva. Ca idee, oamenii incearca sa faca paralele intre Italia si Romania, in diverse domenii. Ce am vazut eu pana acum a fost o editie cu masini, alta despre arhitectura, apoi a mai fost ceva cu actori si, evident, despre bucatarie. In seara asta s-a facut o legatura intre cele doua tari pe baza muzicii.

Ce sa zic, foarte frumos, chiar nu ma voi inscrie in nota obisnuita de mistocareala ieftina, nu prea am motive. Subiectele sunt alese bine, realizarea emisiunii este ok, muzica nu mai spun, chiar merita sa pierdeti jumatate de ora din viata. Contrar a ceea ce recomand de obicei, inainte de a iesi la plimbare cu prietenii sau mai bine zis la intorcere, dati pe Protv si uitati-va la o emisiune decenta, din care chiar ati putea sa ramaneti cu ceva in minte.

In rest, ramanem cu emisiuni din ce in ce mai proaste si care ma enerveaza din ce in ce mai mult. Poate ne mai auzim, cine stie...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu