joi, 12 martie 2009

02 Octombrie 2008 - Sensuala si cu Guta



Stiti vorba aia “a tunat si i-a adunat”. Ei bine, cam asta s-a intamplat in emisiunea lui Bahmu de azi. Subiectul: femeile care se dezbraca pentru a aparea pe la televizor. Invitati de seama: Simona Sensual, Guta, Ogica si celebraaaa Florina (o fosta aventura a ghicitorului la Loto). Stiu ca pare emisiunea lui Diaconescu in direct, dar nu, e doar sueta de dupa-amiaza de pe Kanal D.




Gospodine si casnice din lumea intreaga, nu pierdeti timpul pretios, mutati pe emisiunea precupetei Bahmuteanu si faceti-va ziua placuta. Voi, cei care sunteti pe la birou la ora asta, rugati-va seful sa va ierte o ora de plicticoasele exceluri cu care va umpleti viata si deschideti un televizor pe Kanal D, vorba unuia cunoscut, “fiindca nici nu stiti ce pierdeti”.




Emisiunea asta are un format tare interesant. Mai precis, se anunta un subiect, in cazul de fata chiar promitator pentru mine, vin cativa invitati, dar de intamplat nu prea se intampla nimic. Subiectul e doar ca sa aiba emisiunea un titlu, in rest nu are nici o legatura cu ce se petrece cu adevarat in studio. Totusi, trebuie sa admit ca in anumite zile ce se discuta e cu adevarat spumos. Astazi a fost una dintre aceste ocazii.




Cu adevarat s-a vorbit despre viata sentimentalo-sexuala a lui Ogica. Cum, stimabililor, care Ogica? Mama Omida a concursului Loto din Romania . Ei, se pare ca de cand nu m-am mai uitat eu pe 0TV, individul a ajuns faimos, se bat femeile pe el, il iubesc pensionarele, ii cer autografe copiii in autobuz, in fine, vedeta, domnule. Si atunci e clar ca in jurul sau roiesc femeile ca-n jurul…becului. Una dintre aceste “printese” este deosebita Florina, acest Memo din Braila , o devoratoare de barbati celebri, cel mai cunoscut dintre acestia fiind mai-sus mentionatul Ogica. De unde reiese categoria in care joaca domnisoara. Aventura pasionala pe care au avut-o cei doi a facut deja inconjurul televiziunilor din Romania , s-a pornit de la 2 zile de amor nebun, pana la urma au marturisit ca cele doua zile au insemnat de fapt o noapte. In fine, au inceput azi si au terminat maine , pana la urma se cheama ca au avut o relatie de 2 zile.




Dar iata totusi ca Bahmuteanca a intors emisiunea la ideea de baza, si anume Simona Sensual, ca ea era singura prezenta care se inscria cat de cat in subiect, si anume “Femei care se dezbraca in ziare si la tv”. Si de aici a inceput mahalaua adevarata, aia de ii place lui Bahmu. Personajele prezente au inceput o cearta de mare exceptie, exact cum mai vedeti in piata Matache cand vreun pensionar are impresia ca a fost pacalit la cantar. Toti tipau in acelasi timp, Ogica vorbea de caracterul infect al vedetei rubricii meteo din Libertatea, Sensuala tipa ca acest individ o agaseaza teribil, nevasta lui Prigoana incerca sa afle mai multe de la sex-simbolul de la Loto, circ total. Despre ce era vorba in esenta: Ogica asta pretinde ca Sensuala a fost lansata pe orbita de un prieten de-al lui, Simonica nu era de acord (cred ca vroia sa spuna ca altcineva a lansat-o), Guta tacea metafizic, Florina Memo era deja depasita (nu intelege chiar toate cuvintele de baza), iar publicul contribuia din plin plin hahaieli, aplauze, huiduieli si fluieraturi de maidan.




As vrea sa-mi cer scuze pentru ce am spus in cronica emisiunii precedente, nu se adoarme la Sueta cu Bahmu, astazi chiar am reusit sa urmaresc o parte din emisiune, aia cu tipete si urlete. Ma asteptam totusi ca la final sa se si bata, dar iata ca nu s-a intamplat, doar am aflat ca Ogica va candida. La ce, n-am mai rezistat sa aflu.




Sunt dezamagit profund astazi. Bahmuteanco, te rog eu frumos, concentreaza-te. Eu sunt convins ca se poate si mai bine de atat, sunt absolut sigur ca se poate vedea chiar si-o bataie intre invitati. Si daca tot n-am auzit nimic de la Guta, macar la cafteala sa-l vad in direct, cum ii schimba fizionomia Sensualei. Nu-i asa ca ati vrea sa vedeti asta?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu