joi, 12 martie 2009

25 Septembrie 2008 - Aere



Mircea, Mircea, esti in maiou! Stie, domnule, el a vrut sa apara asa la emisiunea din seara asta. Cum de ce, ca sa protesteze. Impotriva a ce sa protesteze? Impotriva incalzirii globale poate. Nu, nu cred. Impotriva topirii ghetarilor? Nici atat. Poate s-a impacat cu Raduleasca si participa la campania impotriva fumatului. Hai, va rog frumos, pur si simplu este cald in camaruta unde isi tine show-ul.


Oare cine i-a asigurat vestimentatia lui Mircea la emisiunea asta? Oare maioul asta e cumparat de la Amsterdam ? Au maiou pentru muschi la Amsterdam ? Sau poate la Londra…da, de-acolo trebuie sa-l fi luat, stiu un magazin al unui pakistanez pe o straduta, in centru. Nu fi rau, era de calitate, se vedea ca e bumbac 100%, plus ca era si curat, apretat, calcat. Se mula perfect pe patratelele de pe burtica lui Badea. Cum sa n-aiba patratele, ca doar merge la sala, nu v-am zis acum cateva zile ca ne-a aratat si filmuletul? Dar apropo de sala, s-o antrena imbracat la costum? Poti sa faci ridicari de greutati cu gatul strangulat de cravata? Eu pariez ca Mircea poate. In momentul in care poti sa faci o emisiune intr-un studio imbracat doar in maiou (atentie, am zis emisiune, Dan Diaconescu in direct nu se incadreaza), eu sunt convins ca esti pregatit sa faci orice, chiar sa ridici haltere cu papion la gat.


Dar acest maiou, care va face mare valva, ridica unele semne de intrebare, si anume: purta Badea pantaloni la emisiunea asta? Vorba aia, pe sub birou nu se vede. Dar in picioare ce avea? Cum slapi? Hai ca ati luat-o razna cu totul, cum sa apari la Antena 3, la o televiziune serioasa deci, in maiou, slapi si, Doamne-fereste, slip (stiti probabil ca stimabilul nu suporta pantalonii bermude)? Si de aici o intreaga discutie: sa fi venit asa de acasa sau s-a schimbat in studio? Daca a venit de acasa, hmm, cam frig, chiar daca a venit cu masina, si nu cu bicicleta asa cum se mai intampla, trebuia sa mearga pana la masina. Or la Bucuresti e frig si ploua in seara asta, cum sa apara Badea in tinuta asta lejera la sediul televiziunii, plouat si infrigurat? Doar stiti ca omul are si el o imagine, iar la frig multe lucruri neplacute se intampla, mai ales cand alegi sa fii aproape dezbracat. In cazul asta, logica ne spune ca s-a schimbat in studio. Continuand pe firul imaginatiei, putem presupune ca avea hainele de plaja sub hainele de strada. Asta ar fi aproape ok, dar ce te faci daca le avea in geanta si era nevoie sa isi dea jos tot ce avea pe el si abia apoi sa isi puna mentionatele?


Oare in pauza, dat fiind ca tot cald era in studio, a scos omul o sticla de Cola, un prosop de plaja, si-a aprins o tigara si s-a pus la lumina reflectorului? Dar valuri, valuri de unde? Or fi dat drumul la vreo chiuveta si gata atmosfera estivala.


Acum serios, vorba lui Badea, de ce sa faci asta? Mircea, spune, de ce ai face asta? Pentru ca se poate, nu-i asa? Ma intreb totusi ce-o spune Felix cand isi vede angajatul distrandu-se in timpul serviciului. Pai pentru asta il plateste el pe karatist, pentru asta i-a oferit cu generozitate un studio incins si o ora de direct? Puneti-va o clipa in locul mogulului, daca ati avea un angajat care face asta, cum ati proceda? L-ati convoca la o discutie in biroul vostru si i-ati spune ce? Ca a deraiat cu totul, ca ar fi bine sa isi o vacanta cand tocmai s-a intors, ca va face firma de ras?
In fine, macar a mai dres-o la sfarsit, cand a pus capat chinului nostru, al tuturor ce ne-am nimerit in fata televizorului, si s-a imbracat cu o camasa. Ba chiar si cu o cravata frumoasa la gat. Si da, maioul a zburat de pe el, Doamne ajuta-ne pe toti, nu in direct. De unde concluzia ca si schimbul initial a avut loc tot in studioul Antenei 3…Femeile sensibile sunt rugate sa caute filmuletul pe YouTube, revarsarea de testosteron le va impresiona profund.


Si ca sa incheiem articolul intr-o nota constructiva, domnu’ Voiculescu, te rog eu frumos, scoate domne’ 300 de euro de sub saltea si cumpara un aer conditionat, de preferat unul mobil, sa si-l puna Badea sub picioare si sa stea cu hainele pe el, ca nu stiu de unde a inteles tanarul ca e macho man.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu