joi, 12 martie 2009

17 Noiembrie 2008 - Test de penibilitate



Emisiunea din seara asta a avut de toate: dragoste, inselat, cai, amante, tot tacamul. Am spus cai, da, nu va mirati, asa zisa ispita era, vezi Doamne, profesoara de echitatie. Si de aici o intreaga discutie legata de dominat, calarit, galop, stat deasupra si alte alea.


In continuare ma minunez ca femeia simpla ce ma aflu de pseudo-scenariul acestei incercari de emisiune. Cum naiba sa difuzezi asa ceva si nu pe 0TV, ci pe un post tv pretins normal la cap, Antena 1 pe numele sau? Dar cum naiba sa te pretinzi prezentator de asa ceva, cum incearca stimatul Adascalitei sa fie? In rest, nu ma mai intreb nimic, oricum e degeaba, astia o tin inainte cu acelasi tipar jalnic.


Sa va povestesc si ce s-a petrecut, ca sa intelegeti si voi cum mi-am pierdut jumatate de ora din viata (mai mult n-am rezistat, imi cer scuze). Ispititul sef s-a dus la un grajd si acolo, cum statea el ca un Fat Frumos, a vazut-o pe Cosanzeana cum calarea un mandru armasar. Nu, nu mancase jaratec, ci doar furaje, dar ce tablou frumos…O frumoasa amazoana si cu al sau cavaler ce o sorbea din ochi…ptii, exact ca-n carpetele alea de le-am vazut eu pe pereti la Guta acasa. Normal, scenariul continua cu un schimb de priviri galese, ba chiar mai apoi cu un schimb de cuvinte. Romantic, ca-n filmele americane…In acest timp, ochiul necrutator al pretinsei prietene ii pandea din hambar, unde se ascunsese cu Adascalitei, minunatul ochelarist care se crede vedeta tv. Daca ar trece asta pe langa voi pe strada, ati sti cine e? Ba nu, reformulez: daca ar trece omul pe langa voi, v-ati uita la el? Eu raspund nu, la ambele intrebari. Ma scuzati, deviem de la subiect, amazoana si Fat Frumosul. Rolul ispitei a fost jucat de o fata deosebita, dansatoare exotica am impresia ca se cheama meseria in Codul ocupatiilor din Romania . Si daca nu se cheama asa, nu-i nimic, ati inteles voi la ce ma refer.


Buun, au calarit ei ce-au calarit, au vrajit ce-au vrajit, s-au mai intalnit intr-o cafenea si gata, legatura a fost facuta. Ce sa urmeze oare, pai nu stiti inca? Hmm, inseamna ca nu prea va uitati la Test de fidelitate, pe Antena 1. Si daca este adevarat, nu-mi ramane de facut decat un singur lucru, si anume sa va felicit si sa va povestesc eu ce s-a mai intamplat. S-a intamplat momentul apoteotic din aceasta facatura, la flagrant ma refer. Cavalerul din povesti a aparut la usa apartamentului ispitei imbracat in tinuta sa de balamuc, aia cu scrisul cu sclipici, de la Dulce&Gappana sau Persace, ceva de genul asta oricum. Individa il astepta in tinuta lejera, de scandal cum ar fi. Dar unde mai pui ca in doua minute si-a pus ceva si mai provocator, din piele…Este ca e tare cool si ca va pare rau pentru ca n-ati dat pe Antena 1 in seara asta? Dar de sunt eu aici, nu ca sa va ofer momentele pe care le-ati ratat? Pai cum altfel?...Revenind la cei doi, nici tinuta de piele n-a rezistat prea mult revarsarii de hormoni din camera si a cedat nervos, parasind corpul dansatoarei la bara, astazi in rol de ispita la Test de fidelitate. Si a inceput un mini show erotico-senzual, hainele zburau in toate directiile, corpurile celor doi se framantau unul de celalalt pana cand caldura deveni insuportabila…Sandra Braown e copil mic pe langa mine, nu-i asa? In timpul asta, cei doi erau urmariti de ochiul ager al lui Adascalitei si de cel al pretinsei iubite inselate. Si da-i si lupta, si da-i inainte cu folos, da-l incolo de CNA si de ora de difuzare nepotrivita, noi sa fim sanatosi si audienta sa creasca. Pana la urma, important pentru o emisiune ca asta este sa produca atat de multa audienta incat sa acopere din reclama costul amenzilor si cel al producerii show-ului. Dar stau si ma intreb, oare chiar au audienta? Hmm, or avea, dar sincer, nici nu ma intereseaza prea mult, e putin important.


Iar divagam si ne indepartam de la momentul de iubire carnala ce s-a petrecut pe micile noastre ecrane. Cavalerul de Chitila si cu dansatoarea la bara ii dadeau inainte cu aplomb, cand Adascalitei a decis ca e de-ajuns si a decis sa o introduca in scena cum se cuvine pe “iubita” inselata. A aparut si ea, s-au impartit obisnuitele injuraturi, palme, amenintari, referiri la mame, rude decedate, tot repertoriul. Insa tin sa precizez ca inselata parea o studenta pe la actorie, in sensul ca ceva talent se zarea pe undeva prin coltul ecranului. De ceilalti doi nu mai spun nimic, deja am vorbit cam prea mult. Oamenii se pricepeau la un singur lucru, pe care l-au prestat excelent de altfel. Cum sa va explic, de cand s-au dezbracat s-a aratat cu adevarat sensul vietii lor, lucrul ala la care erau buni si pentru care s-au nascut. Pana la urma, ii consider fericiti, si-au descoperit menirea in viata, anume sa fie penibili la tv.


Cat despre Test de fidelitate, ca intotdeauna, le urez binecunoscutul si preluatul din Catavencu, “muriti, ba!”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu