joi, 12 martie 2009

30 septembrie 2008 - Robi+Olga






Pornim de la presupunerea ca sunteti oameni normali. Nici prea destepti, dar nici prosti, nici prea sanatosi, dar nici bolnavi, nici prea fericiti, dar nici tristi. Si, ca in viata oricarui om din categoria de mai sus, vine un moment cand persoana apropiata voua (sotia, sotul, iubita, iubitul, amanta, amantul etc) decide ca ii merge mai bine departe de voi. Si atunci ce faceti? Banuiesc eu ca intrati in depresie, poate va imbatati de cateva ori, poate va dispare pofta de mancare sau poate ca va apucati de traforaj. Voi stiti mai bine. Dar spuneti-mi, vreodata v-a trecut prin minte ca ar fi o idee buna sa va duceti la Din dragoste?

Continuand cu intrebarile, credeti ca Mircea Radu v-ar putea aduce inapoi persoana pe care v-o doriti aproape? Ce anume din Mirciulica va face sa aveti incredere in harul sau de Cupidon? Freza, zambetul, ochii? Pe naiba, pun pariu ca e de vina corpul sau de Adonis. Cum, doamna din spate ne sopteste ca ochii? O fi, dom’ne, nu stiu, daca spune doamna…

Ne intoarcem mai incolo la Mircea, acum ne ocupam de invitatii din seara asta. Robi o iubeste pe Olguta. Robi o iubeste atat de mult pe Olguta incat si-a facut un tatuaj cu o inima si, in centrul ei, scris Robi+Olga. Robi o iubeste atat de mult pe Olguta incat si-a facut tatuajul singur. Sa va spun ce opera de arta a iesit? Dar ce, voi nu v-ati tatuat nimic singuri? Poate omul nu crede in distributia muncii astfel ca nu are incredere in nimeni altcineva decat in harul sau de artist. Are si o fata specifica de artist, saracul individ, artist pe santier, la carat piatra, in Italia. Iar deviez…
Insa ce urmeaza e cu adevarat spectaculos. Ei bine, Robi, indragostitul, sinucigasul (a incercat sa se sinucida, apropo), a venit la partea finala, cea cu Sesam, deschide-te, hai sa vedem daca apare iubita, ei bine, a venit si ne-a anuntat ca el e deja indragostit de o alta fata, din Braila . Relatia asta noua dura de vreo 10 zile, timp in care hai-huiul cu mintea deja se indragostise si nu-i mai pasa de vechea iubire. Cel putin la nivel declarativ, ca lacrimile ii curgeau suvoi cand Olguta a hotarat ca n-are sens sa bata drumul pana la Din dragoste. Ca sa vezi, domnule, ca e usor sa gasesti iubirea daca ai inima deschisa.

Dar intriga nu se opreste aici. Dupa cum v-am spus, desi Robi venise la Mircea Radu ca la ultima speranta pentru a-si regasi marea iubire, de la momentul primului interviu si pana la ultima parte cu deschiderea usii fermecate, individul isi gasise deja pe alta. Dar a venit ca nu se facea sa-l incurce pe simpaticul prezentator, o bila alba de la mine pentru stimabil, are simtul datoriei. Domnule, eu o iubesc pe alta acum, dar am venit sa vad ce face aia veche…Si fosta nu numai ca n-a venit, dar a si trimis un mesaj prin care il anunta pe Romeo de Braila ca nu l-a iubit niciodata. Oof, intortocheate caile dragostei si multi prosti se mai pierd pe ele.

Robi, acum serios, spune-ne si noua pe cine naiba iubesti, fii si tu om serios si nu ne mai tine pe jar, moare o tara intreaga sa afle si tu o dai intoarsa. Ba ca Olguta e viata ta, ba ca s-a dus, nu mai conteaza. Ba ca te iubea de nu mai putea, ba ca a stat cu tine la trecerea timpului…Pai suntem oameni seriosi sau ne bagam in seama aiurea? Robi, acum ce faci cu tatuajul? Ok, o inima desenata stramb mai treaca-mearga, numele tau pare logic, dar cu Olga scris pe umar ce te faci? Sa-l scoti te doare, plus ca rad toti doctorii de tine ca esti idiot si ti-ai facut singur tatuaj, cand erai beat mort. Ar fi o solutie sa mai adaugi cateva litere ca sa iasa alt cuvant. Dar oare ce ai putea sa scrii?...Ar merge un cOLGAte si mai scoti un ban cinstit de la compania producatoare, pentru reclama. Sau poti sa adaugi un F si sa te duci la aia cu laptele, gasesti tu cum sa le explici pentru ce nu e fULGA, ci fOLGA. Oricum, daca te vad oamenii, e posibil sa inteleaga ca atat te-a dus mintea pe tine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu