joi, 12 martie 2009

12 Septembrie 2008 - Actorul





La inceput imi placea, ma amuza. Usor-usor, a inceput sa ma plictiseasca, apoi chiar sa ma enerveze. Deja nu-l mai suportam, nu-mi placea nimic din ceea ce spunea sau facea. La un moment dat, am hotarat sa-l combat activ, astfel ca schimbam postul de fiecare data cand ii vedeam fata. Asta s-a intamplat acum cativa ani. Pot sa ma laud cu faptul ca am reusit sa-mi pastrez promisiunea in toata aceasta perioada.

Si iata ca dupa atata timp scurs, mi-am recapatat bucuria de a-l privi. S-a intamplat in seara asta, iar motivul este Dragos Stoica. Probabil ca ati ghicit pana acum, este vorba de George Becali, voievodul.

Dragos a fost prezent in emisiunea lui Brancu, Agentul VIP. Dupa cum cred ca stiti, el nu va mai continua alaturi de colegii de la Mondenii si va aparea pe piata cu o emisiune noua. Ne se stie inca pe ce post va fi si ce format va avea, dar sa eu sper sa reuseasca.



Am observat ca in cazul fiecarui personaj imitat de catre cineva, dupa cum remarcam si in alt articol, imitatorul devine mai cunoscut decat imitatul din anumite puncte de vedere. Astfel, Dragos a pornit de la a-l studia in amanunt pe Becali, i-a studiat gesturile, vorbele, expresiile, comportamentul si acum se desfasoara aproape desavarsit. Asa cum bine remarca si Brancu, exista un alt mare parodiator ce s-a stabilit pe un personaj si care va “muri” cu acesta, respectiv Cristi Gretcu de la Divertis, iar personajul imitat este, bineinteles, Ion Iliescu.



Ei, parerea mea este ca atata timp cat Becali va exista, Dragos Stoica are un viitor asigurat. Singura conditie este sa nu se multumeasca si sa incerce sa schimbe in timp ceea ce face, sa mai adauge lucruri noi.



Emisiunea in sine a constat intr-un top al replicilor celebre rostite de voievodul Gigi, replici comentate de catre Dragos Stoica in stilul atat de cunoscut deja. Fiecare dintre acestea este in sine un deliciu, s-a trecut de la vestita “am colorat cu galben pasajele care nu imi placeau din carte, iar cu verde cele care imi placeau si care ma caracterizau” pana la cea mai savuroasa pe care am auzit-o, respectiv “Mitica Dragomir m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am jignit”. Trebuie sa recunoasteti ca asa ceva se aude rar. Pe fiecare dintre aceste minunatii Dragos a intervenit in stilul personajului, creand un show excelent.



In concluzie, abia astept noua emisiune pe care actorul o va lansa, promit sa cititi cronici despre ea imediat ce apare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu